RELAX & REBOOT

Digital kurs i personlig utveckling

En enda tanke kan förändra allt

Så när unnade du dig senast tid att tänka? När fick du senast ny input och inspiration, som öppnade upp för nya spännande möjligheter och idéer?

Relax & Reboot handlar om att ge dig själv utrymmet att koppla av och samtidigt göra en uppdatering av den interna hårddisken. Är de tankar du tänker verkligen de du vill ha? Ser vardagen ut som du vill? Bjuder du in tillräckligt med glädje i ditt liv? – Och om inte, hur skapar du i så fall en förändring?

Relax & Reboot ställer frågorna som du behöver för att komma vidare och ger dig sedan tydliga steg för hur du skapar den förändring du vill få till. Relax & Reboot är en kurs i personlig utveckling som du kan genomföra på valfri plats och på det sätt som passar dig. Kanske har du möjligheten att åka iväg en helg och genomföra upplevelsen i ett svep, som ett retreat. Kanske passar det dig bättre att genomföra de olika workshopsen en i taget, vanliga veckodagar. Den här kursen är upplagd så att du ska kunna välja det som passar ditt liv bäst. 

*Relax & Reboot är en godkänd friskvårdsaktivitet

"Under retreatet löste jag upp en svår livsknut. Svaret har funnits inom mig hela tiden, men jag har aldrig tidigare fått rätt frågor."

Aline Lilja Gladh
(läs hela omdömet längre ner)

KURSEN INNEHÅLLER:
Endagspaketet: Dag 1 
Weekendpaketet: Dag 1 & 2

Schemat innehåller de rekommenderade tiderna för dig som väljer att genomföra kursen som ett retreatet.
Det går precis lika bra att genomföra en workshop i taget, om det passar dig bättre.  

Så här fungerar Relax & Reboot

UPPLÄGG:

Du får tillgång till allt kursmaterial så fort du köpt din plats. Du väljer därefter själv om du vill genomföra kursen en liten bit i taget, eller om du vill åka iväg en heldag/helg och gå igenom hela kursen på en gång.

Alla workshops och övningar finns tydligt beskrivna i videoformat med mig som guide. 

INNEHÅLL:

Förutom övningar och workshops får du som bokar Weekendpaketet även ett fysiskt paket skickat hem med posten, innehållande en lyxig goodiebag med trevligheter att använda inför och under kursen.

ALLT DU BEHÖVER GÖRA:

Bestämma om du vill boka endags- eller weekendpaketet och därefter om du vill göra kursen en liten bit i taget eller i ett svep. Detta behöver du inte bestämma i förväg. När du köpt din kursplats får du direkt tillgång till allt materialet. Har du bokat weekendpaketet kommer din goodie bag skickas inom ett par arbetsdagar. 

 "Mycket imponerad av övningarna och upplägget! Kommer verkligen rekommendera detta till andra. Guidningen var tydlig och lättsam genom alla övningar, gillade att konkreta övningar blandades med tips, personliga anekdoter från Malin och inspirerande historier om andra människor med spännande livsöden." 

Sara Högberg
(läs hela omdömet längre ner)

Du bestämmer själv var du vill genomföra Relax & Reboot
Så här har det sett ut för några av deltagarna:

Weekendpaketet

2 495 SEK
(ink moms)

Tvådagarskurs
Kan genomföras i ett svep eller delas upp på flera tillfällen


 • 5 workshops
 • 1 guidad visualisering
 • 1 journaling pass
 • Ett flertal mindre övningar
 • Goodie bag (innehåller lyxigt block, praliner, budskapskort, habit trackers, brev och överraskning)
 • Menyförslag: mat, fika & dryck 
 • Handlingslista
 • Pack- och prepplista
 • Spellistor till Spotify

Endagspaketet

1495 SEK
(ink moms)

Endagarskurs
Kan genomföras i ett svep eller delas upp på flera tillfällen


 • 3 workshops
 • Ett flertal mindre övningar
 • Menyförslag: mat, fika & dryck 
 •  Handlingslista 
 • Pack- och prepplista 
 • Spellistor till Spotify

"Jag tyckte verkligen det var otroligt givande! Och att ha små föreläsningar mellan uppgifterna var toppen. Jag älskade speciellt övningarna där jag fick lista några bra och dåliga stunder i livet och ta reda på varför och om det fanns gemensamma nämnare. TACK för detta!

Funderar du på att boka tycker jag, oavsett om du är van att jobba med dig själv eller aldrig gjort det förr, att Relax & Reboot en av de bästa self care grejerna du kan göra. Spendera en dag med att lyssna på dig själv, på riktigt!" 

Aline Lilja Gladh
Illustratör & författare

"Mycket imponerad av videomaterialet, övningarna och upplägget! Kommer verkligen rekommendera detta till andra, har redan ett par vänner i åtanke som jag skulle kunna ge en Relax and reboot-Retreat i födelsedagspresent. Jag kan även se att företag skulle kunna ge detta till sina anställda!

Jag gillade verkligen att konkreta övningar blandades med tips, personliga anekdoter från Malin och inspirerande historier om andra människor med spännande livsöden. Guidningen var tydlig och lättsam genom alla övningar och det kom bra påminnelser om vad och varför du tex inte bör kolla telefonen. Därtill fanns inga pekpinnar, du måste ingenting, men uppmuntras att försöka, att nosa på ämnen och reflektera kring dem.  Efter en heldag var jag väldigt trött men glad. När jag nu kollar igenom allt jag skrivit under dagen så ser jag knutar som gått upp och frågetecken som rätats ut."

Sara Högsten
Producent Konsert & Kongress

fler omdömen

"Ett varmt tack för den här dagen! Jag tar med mig "myrstegen" och ska börja med lite korta morgonrutiner för att göra framförallt kroppen gladare. Har även hittat en del stressorer som jag ska försöka jobba med.

Jag var lite orolig innan retreatet, för att jag inte alls visste vilka uppgifter det skulle bli, behöver ofta lång tid att tänka. Det var dock tydliga instruktioner och jag upplevde ingen stress.  Så nyttigt att komma iväg och hinna reflektera över livet! Har efter dagen bestämt vilka mina första myrsteg mot ett sundare liv ska bli. Spännande att se vart dessa pyttesteg leder om 3, 6, 9 och 12 månader."

Tack för den här dagen <3 "

Ewa Karlsson

"Ville bara skriva och tacka för retreatet och en av övningarna, som jag nu fortsatt med även efteråt, som du föreslog. Och det har verkligen hjälpt mig att komma till insikt om vad som är viktigt för mig, släppa taget om gammalt och fokusera på nya saker, få en massa nya idéer och börja dagen på ett mysigt sätt. Tack igen!"  

Hanna Norlin

"Toppendag med mycket kloka reflektioner att ta med hem. Lagom långa uppgifter och pauser. Intressant att se så tydliga mönster i skrift, det tar jag verkligen med mig inför framtiden! Och gillade verkligen andningsövningen!"  

Anita Nygrehn

Vem är jag som håller i den här kursen

Mitt namn är Malin Tegnhammar och jag har varit intresserad av livsstilsdesign och personlig utveckling sen tonåren. Vid det här laget har jag läst hundratals böcker i ämnet, gått kurser och utbildningar inom en massa olika inriktningar och lagt ner tusentals timmar på att prova vad som verkligen fungerar.

Något som hittills resulterat i att jag lyckats uppfylla mitt livs största dröm – att bli författare. Det innebär även att jag kunnat styra min arbetstid helt efter eget tycke under åtta av de senaste tio åren. Detta varvat med att ha haft helt "vanliga" jobb så som industriarbetare och kommunikatör.

Jag tror starkt på att hitta sin egen väg och att aktivt jobba för att skapa den vardag man själv vill ha. Med det sagt behöver inte all förändring vara dramatisk och stor. Det kan handla om små saker du lägger till eller plockar bort ur vardagen, för att den ska bli lite mer rolig och givande.

Under Relax & Reboot är jag din guide längs vägen och stöttar och peppar dig för att du ska komma framåt och till dina egna kloka insikter. Allt sker helt digitalt (förutom goodie bagen) och på dina villkor! Vi ses inne  i kursplattformen!

FAQ

Relax & Reboot är en helt digital kurs. Det du behöver för att kunna genomföra det är en dator eller surfplatta (telefon går, men rekommenderas inte) och internetuppkoppling. Du får tillgång till allt material så fort du betalat för din kursplats. Har du bokat weekendpaketet skickas din goodie bag inom ett par vardagar.

Hela kursen ligger i en inloggad miljö till vilken du får ett unikt lösenord och inloggning.
Du har tillgång till kursmaterialet under 12 månader.

Plats & Logistik
Du väljer helt själv var du vill utföra din kurs. Det kan vara hemma i vardagsrummet, på ett hotellrum eller i en fjällstuga.
Du väljer också själv om du vill genomföra hela kursen i ett svep (för det finns föreslaget schema) eller om du vill ta en övning i taget.

Det viktiga är att du kan genomföra uppgifterna ifred.

Du får en preppad matförslagslista med tillhörande recept och en plan för hur/när du förbereder din mat för att hela kursen ska flyta på utan avbrott, om du väljer att genomföra den som ett retreat. Du som inte vill fixa egen mat får även förslag på färdig mat att köpa med.

Du kommer sammanlagt under de två dagarna få genomföra fem olika workshops som alla knyter samman till att du ska landa i dig själv. Fyra av dem har ett "föreläsningsliknande" format. Den femte handlar om att du ska få göra en vision board och upplägget för den ser därför lite annorlunda ut.

Varje workshop är 1,5h lång, inklusive tid för dig att genomföra uppgifterna. Du blir under hela workshopen guidad och får tydliga instruktioner om vilka övningar som ska genomföras och hur lång tid du ska lägga på varje uppgift. Alla workshops är fristående, men krokar ändå i varandra och du bör därför se dem i ordning. 

Alla workshops innehåller en paus på mitten för att du ska kunna sträcka på benen och återfå fokus. Workshopsen blandar också videos där jag föreläser och videos där du själv ska göra övningar. Det är alltså inte så att du kommer behöva hålla fokus på en och samma sak under 1,5h utan workshopsen är planerade för att du ska få ut mesta möjliga genom att du orkar hålla fokus. 

Den stora skillnaden mellan de två paketen är att Weekendpaketet är dubbelt så långt och sträcker sig över TVÅ dagar. Endagspaketet är EN dag.

Utöver det får du som bokar Weekendpaketet:
- En lyxig goodie bag hemskickad på posten.

Exakt vad som skiljer paketen åt kan du se ovan i prislistan.

Relax & Reboots alla övningar fokuserar övergripande på mindfullness, meditation och mental träning som verktyg för stresshantering. Detta gör retreatet till en enligt skatteverket godkänd friskvårdsaktivitet.

Alla företag har dock rätt att själva sätta upp extra regler runt hur friskvårdsbridraget får användas och det kan därför finnas interna regler att förhålla sig till. Dubbelkolla därför alltid med företaget du jobbar på.

Vill du använda ditt friskvårdsbidrag till Weekendpaketet, mejla mig (hej@onespoonhappiness.se) så skickar jag ett separerat kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare. Goodie bagen är inte avdragsgill och jag separerar då den på ditt kvitto. 

Jag hoppas såklart att du ska kunna och vilja genomföra din kurs. Ibland ändras förutsättningarna dock och då kan det vara bra att veta att du har 14 dagars ångerrätt, från att du genomförde ditt köp.

Din ångerrätt upphör dock att gälla om du börjat använda kursen.